VERVOER BOUW- EN CONSTRUCTIEMATERIAAL

Van den Elzen Transport B.V. beschikt over diverse steenwagens met autolaadkraan om bouw- en bestratingsmaterialen te vervoeren naar bouwplaatsen en particulieren. Onze wagens zijn zeer wendbaar, waardoor we met gemak in woonwijken manoeuvreren. De mogelijkheden zijn ongekend en in de fotogalerij geven we een klein overzicht.

Heeft u een project waarbij u graag geadviseerd wordt, extra materieel nodig is of waar u gekwalificeerde mensen voor nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Er zijn verschillende mogelijkheden zoals u op de foto’s kunt zien. Maar denk ook eens aan:
Een industriële verhuizing in de regio Oss, Uden, Veghel of gewoon naar de andere kant van het land? Door te kiezen voor Van den Elzen Transport B.V. weet u zeker dat u verantwoord verhuist met aandacht voor uw spullen en de veiligheid van alle betrokkenen.

Uw woonunit verhuizen, een boomtransport of een paar ton staal? Dit vraagt om zorgvuldig laden, transport en lossen. Onze uitgebreide kennis van de Europese markt, onze aanwezigheid in verschillende industrieën en volledige controle over het transportproces zorgen voor de juiste transportpartner voor uw bedrijf.

VOOR ADVIES OF INFORMATIE 06-51806053